Winkelen in Aachen

aquis centre AachenWil je eens fijn winkelen? Dan is Aachen echt ideaal, het leuke en gezellige winkelcentrum biedt voor iedereen wel een leuke winkel. Naast de bekende winkelketens vindt je in Aachen ook nog veel leuke unieke winkels en overdekte winkelcentra.  Een nieuw Winkelcentrum in Aachen is het Aquis Centre dit hypermoderne winkelcentrum biedt plaats aan enkele tientallen winkels en een grote electronica winkel. Parkeren in het winkelcentrum kan in de parkeergarage.

Winkelen rondom de Dom van Aachen

Absoluut niet te missen en echt een plekje om wel even bij stil te blijven staan om vervolgens weer verder te winkelen. De Dom van Aachen is een opvallende verschijning in de stad. Als je genoeg tijd hebt dan is een bezoek aan de schatkamer echt een aanrader.

Rondom de dom zijn ook diverse leuke winkelstraatjes te vinden waar je echt nog van die knusse unieke winkels kunt vinden. Voor bijvoorbeeld dat unieke sieraad of dat ene leuke jasje.

Winkelcentra in Aachen

Zoals gezegd sinds 2015 zijn er twee grote overdekte winkelcentra in Aachen, De Aachen Arkaden biedt drie verdiepingen met winkelplezier, grote merken zoals H&M, Cecil, edc by esprit, Sidestep, Weltbild, Dänisches Bettenlager, Intertoys, Baby Walz, Takko en nog veel meer winkels openen voor u op een koopzondag in Aachen de deuren.

Parkeren in Aachen

Ook dat is geen probleem, in Aachen vindt je diverse parkeergarages waar je makkelijk en vooral voordelig je auto kunt parkeren. De parkeertarieven zijn zeer betaalbaar in vergelijking met gelijkwaardige steden in Nederland. Dankzij de handige digitale borden in het centrum wordt je snel en accuraat naar een vrije parkeerplek geloodst.

Parkeertip! parkeren in de parkeergarage “parkhaus am Dom”  is handig voor je aankopen, deze parkeergarage ligt midden in het centrum en is ideaal voor koopzondag winkelen in Aachen. Tijdens de koopzondag parkeer je hier je auto voor € 5,- per dag.